De diensten van Novasoft bevat een aantal verschillende luiken.

Standaard pakketten implementeren en uitbreiden op maat.

Onze eigen standaard pakketten worden met volledige project begeleiding geïntegreerd en kunnen nog op maat verder uitgebreid worden.

Software op maat

Door het starten van bestaande basis modules, die volledig in eigen beheer zijn ontwikkeld, blijft het budget binnen perken en kan een volledig op maat gemaakt software-pakket worden afgeleverd.

Webapplicaties en websites.

Vermits de werelden van web applicaties en lokale administratieve pakketten steeds meer naar elkaar toe groeien, heeft Novasoft besloten dit ook op te nemen in hun waaier van diensten. Hierdoor kunnen we u als klant naast onze lokale database beheer systemen ook ondersteuning en ontwikkeling van websites aanbieden.

Advisering voor standaard soft- en/of hardware en netwerken.

Naast het eigen software gedeelte, wordt er ook consulting aangeboden in verband met standaard pakketten van derde partijen en benodigde hardware.

Omzetten Clipper applicatie’s naar een Windowsomgeving.

Door het volledig converteren van eigen DOS applicaties die geschreven waren in Clipper naar een volledig object georiënteerde Windowsomgeving, werd een uitgebreide ervaring opgedaan en helpen we u ook daarin graag verder.

Back to Top